Thursday, January 26, 2012

Can someone translate these sentences to Dutch?

Many eras of English History are reflected here, encapsulating the tradition of the English Country House and its Garden.

Mr and Mrs James Sellick are the owners and inhabitants of Pashley Manor, a Grade I listed timber-framed house

Roses, lilies and a variety of summer bedding plants continue through into August, then in August and September the hot borders come into their own with anemones, asters and dahlias amongst the many late flowering plants.

A quintessential English Garden located on the Sussex and Kent border in the heart of South East England’s garden country.



Don't try translation robots like Systran or babelfish coz they don't work.
Can someone translate these sentences to Dutch?
Veel periodes van de Engelse geschiedenis worden hier weerspiegeld, ingesponnen in de traditie van het Engelse Landhuis en haar tuin.



De heer en Mevrouw James Sellick zijn de eigenaren en bewoners van Pashley Manor, een graad I lijst huis met houten omlijsting.



Rozen, lelies en een varieteit van andere vaste zomer planten bloeien door tot in augustus, vervolgens komen de border planten tot bloei in augustus en september met anemonen, asters en daliah's onder de vele laat bloeiende planten.



Een wezenlijke, echte Engelse tuin gelegen op de grens van Sussex en Kent in het hart van het zuid oost Engelse tuin land.
Reply:Vele era's van Engelse Geschiedenis worden hier weerspiegeld,

inkapselend de traditie van het Engelse Huis van het Land en zijn

Tuin.

M. en Mevr. James Sellick zijn de eigenaars en de inwoners van Pashley

Manor, een Rang ik van hout-ontworpen huisrozen een lijst maakte, gaan

de lelies en een verscheidenheid van de installaties van het de

zomerbeddegoed door in Augustus verder, dan in Augustus en September

komen de hete grenzen in hun met anemones, asters en dahlia's onder de

vele recente bloeiende installaties. Een quintessential Engelse Tuin

die op de grens van Sussex en van Kent in het hart van de tuinland van

Engeland van het Zuidoosten wordt gevestigd.



Probeer geen vertaalrobots zoals SYSTRAN of babelfish coz werken zij

niet.
Reply:Just write stuff like "floogen dooogen Ooopelstrooden" they're all so stoned they don't really care. I love Holland.
Reply:Vele era's van Engelse Geschiedenis worden hier weerspiegeld, inkapselend de traditie van het Engelse Huis van het Land en zijn Tuin. M. en Mevr. James Sellick zijn de eigenaars en de inwoners van Pashley Manor, een Rang ik van hout-ontworpen huisrozen een lijst maakte, gaan de lelies en een verscheidenheid van de installaties van het de zomerbeddegoed door in Augustus verder, dan in Augustus en September komen de hete grenzen in hun met anemones, asters en dahlia's onder de vele recente bloeiende installaties. Een quintessential Engelse Tuin die op de grens van Sussex en van Kent in het hart van de tuinland van Engeland van het Zuidoosten wordt gevestigd.
Reply:Viele Epochen der englischen Geschichte spiegeln sich hier, wobei der Tradition der englischen Country-Haus und seinen Garten.

Herr und Frau James Sellick sind die Eigentümer und Bewohner der Pashley Manor, ein Grad I aufgeführten gerahmte Holz-Haus

Rosen, Lilien und eine Vielzahl von Pflanzen Sommerbeete weiterhin durch in August, dann im August und September die Grenzen hei? auf ihre Kosten kommen mit Anemonen, Astern und Dahlien unter den vielen sp?t blühende Pflanzen.

Eine Quintessenz Englischen Garten befindet sich auf der Grenze Kent und Sussex im Herzen von South East England's Garten.
Reply:Can't better 'chibichi's' answer.

Does Arman not realise there is a difference between Dutch and German???



*edit*

Got held up during answer:- Chris D also good.

*edit 2*

Apologies to 'the REAL Tiffy'. I obviously read other answers too quickly. YOU get the points
Reply:Vele era's van Engelse Geschiedenis worden hier weerspiegeld, inkapselend detraditie van het Engelse Huis van het Land en zijn Tuin.

M. en Mevr. James Sellick zijn de eigenaars en de inwoners van Pashley Manor, een Rang ik van hout-ontworpen huisRozen

een lijst maakte, gaan de lelies en een verscheidenheid van installaties van het de zomerbeddegoed door in Augustus verder, dan in Augustus en September komen de hete grenzen in hun met anemones, asters en dahlia's onder de vele recente bloeiende installaties.

Een quintessential Engelse Tuin die op de grens van Sussex en van Kent in het hart van de tuinland van Engeland van het Zuidoosten wordt gevestigd.

your welcome
Gta vice city mp question

No comments:

Post a Comment